Event: COC’s True Colors

Op zondag 27 januari 2019 vindt de zevende editie plaats van COC’s True Colors: de feestelijke fundraiser van het COC én het moment om 2019 in te luiden samen met de nationale LHBTI-gemeenschap. 

Dit jaar maken klinkende namen als Wouter Hamel, Carolina Dijkhuizen, Valentijn de Hingh, Nadia Moussaid en MC DiVine hun opwachting in Paradiso Amsterdam. Tevens kun je in het bezit komen van unieke items door mee te doen met de True Colors Veiling.

True Colors vindt plaats op zondag 27 januari 2018 van 16:00-02:00 uur in Paradiso, Weteringschans 6-8 in Amsterdam. Naast een feestavond is het een netwerk-evenement, een silent disco, een loterij, een veiling, een food court en de uitreiking van de Bob Angelo Penning. Op True Colors brengt het COC de veelzijdige Nederlandse LHBTI-beweging bijeen en vieren we wat er bereikt is. Dit jaar zijn er wederom honderden LHBTI-initiatieven vertegenwoordigd in Paradiso, waaronder wij; online queer magazine Expreszo.

Kaarten kosten normaal in de voorverkoop: €26,95. Voor onze trouwe Expreszo lezers hebben we een kortingcode: TC19xExpreszo waarmee je een kortingsticket kunt bestellen voor slechts(!) €16,95.
Kijk voor meer informatie op www.truecolors.nl en gebruik als je tickets gaat bestellen de kortingscode TC19xExpreszo

Over de auteur(s)

Nick

Nick

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom iedereen het boek Pageboy moet lezen

Pageboy is een authentieke biografie waarin Elliot Page de lezer meeneemt in zijn reis naar worden wie hij is. De pijnlijke waarheid die veel trans personen moeten doorstaan wordt scherp beschreven.

Interview

Zo! – Daniël

In de Zo! vertelt elke maand een andere lezer zijn of haar verhaal. Deze maand is het de beurt aan Daniël, die gelijk de eer heeft

Lees verder »