Salem Reed: Tips for Tops

Hey mom, you might want to sit this one out. We gaan het vandaag namelijk over anale seks hebben! Waar menig mens het verafschuwt, zijn er ook individuen die het tot een ware kunst verheffen. Ik ben niet één van die individuen. Sterker nog, mijn laatste keer ”op zijn Grieks” was in de zomer. In 2015. Je zou kunnen zeggen dat ik erg anaal ben over anale seks. Dus waarom schrijft tante Salem dan een 101? In die twee jaar heb ik veel en vaak kunnen nadenken over waar het nou zo vaak mis ging. Deze is voor jullie, Toppers van Nederland.

We hebben veel te bespreken, dus laat ik beginnen met een kleine uitleg. Anale seks staat voor het penetreren van de anus, doorgaans met een penis, but I digress. Wat komt er nog meer uit de anus? Poep. Dat weten we allemaal, dus laten we niet ontkennen dat ongelukjes kunnen gebeuren. Wat doe je dan als top? Lach er maar gewoon eventjes om. Grote kans dat je bottom zich duizenden veel malen meer schaamt dan jij. Je bedpartner heeft nog wel gespoeld (= het uitspoelen van de rectum met LAUW water)! Hoe kan dit gebeuren? Anale seks is niet alleen stimulerend voor je kringspier, maar ook je darmen worden er heel spontaan van. Lekker blijven lachen dus!

We weten nu hoe de penis (of iets anders fallisch) er uit kan zien ná de grote daad, maar hoe begin je überhaupt? Lieve tops en kringspiermusketiers, het is goed om te begrijpen dat jullie niet één, maar twee kringspieren moeten passeren. De externe (ook wel buitenste) spierring wilt nog wel eens luisteren naar Sesam Open U, maar die tweede is wat eigenwijzer. Zorg dus dat je seksgenoot lekker ontspannen is. Des te strakker de opening, des te pijnlijker voelt je visite. Wees dan ook niet bang om dit te communiceren. Seks moet toch helemaal geen pijn doen? En vergeet alsjeblieft niet om wat glijmiddel te gebruiken. In tegenstelling tot de vagina maakt de anus nada vocht aan.

Hebben jullie het al zwaar, toppertjes? Jullie mogen al niet klagen over poepjes en scheetjes, laat staan over ”losse” poepertjes. Dat ritmische gerampetamp staat misschien heel gezellig in een porneau, maar schijn bedriegt. Beter bewaar je die signature move voor wat later, en wissel je eerst lekker af. Verander je invalshoek, je tempo, geef zo nu en dan een kusje. Wat mij betreft bak je ondertussen een ei, want eentonig gestamp wordt echt heel snel saai. Bovendien hebben de meeste receiving ends van anale seks een plezierknopje in de rectum, ongeveer 5cm naar binnen, en tegen de penis aan. Zoek dat kreng op!

Tenslotte nog een laatste tip. Ben je al uren bezig om de achterdeur open te wrikken, maar zit ‘ie toch potdicht? Probeer de vacuüm. Uit ervaring is dit niet alleen effectief, maar ook wild hilarisch. Hier is hoe dat gaat: de bottom zal op zijn of haar buik gaan liggen, met de knieën comfortabel uit elkaar. Een mooi plekje voor de top om plaats te nemen, en de penis tegen de anus aan te zetten – nee, wacht nog even met drukken! Nu is het namelijk de tijd voor de bottom om die kringspier zo hárd mogelijk aan te spannen. You can do this girl, knijpen!! Vervolgens zal je voelen dat je het écht niet meer vol houdt, en de kringspier geeft zich over. PLOP! Je visite ”vliegt” als het ware naar binnen, met zo min mogelijk schade en ongemak.

Tops might be powerful, bottoms might be brave, but versatiles carry infinite wisdom. En daarmee zijn we bij mijn laatste Tip voor Tops gekomen. Het klinkt misschien als een heel gek idee, maar ik raad elke Topper aan om een keer te bottomen, en vice versa (HAHA). Zo ervaar je first-hand wat voor ongemakken en zorgen er komen kijken aan jouw kant van het verhaal. Ik mag dan geen seksueel voorlichter, maar ik gun iedereen zo nu en dan een gezellig verzetje. En vergeet het niet, communication is key. Als zijn jongensraketje echt pijn doet, moet je dat ook gewoon kunnen zeggen.

Ik vind het wel weer gezegend zo. Go fuck, for fuck’s sake!
Disclaimer: Voor tips die wél van experts en voorlichters komen, heb ik hier wat linkjes voor jullie.

https://www.sense.info/
https://mantotman.nl/
https://www.youtube.com/watch?v=tXE5tvSFaMA

Tips voor bottoms: handleiding How To Clean Your Ass

 

Over de auteur(s)

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

Kiss & Tell: Het queer boyband boek

De leadzanger van de boyband Kiss & Tell gaat daten met de drummer van zijn voorprogramma. Aimee bespreekt het verhaal en de representatie vanhet boek Kiss & Tell.

Geen popartiest maar protestzangeres: Sinéad O’Connor

Sinéad O’Connor wilde geen popartiest, maar protestzangeres worden. Daar is ze in geslaagd: ze heeft zich uitgesproken voor gemarginaliseerde groepen waaronder de LHBTQIA+-gemeenschap en daarmee laten zien dat gerechtigheid haar meer waard was dan haar carrière.

Cultuur

Recensie It’s a Sin: Discriminatie in tijden van aids

Op NPO Plus is nu de serie It’s a Sin te zien, over de gayscene in de jaren tachtig tot het begin van de jaren negentig. De serie focust zich op de ontdekking van aids. Scenarioschrijver Russell T. Davies heeft de serie It’s a Sin gebaseerd op eigen ervaringen. It’s a Sin is een vermakelijk, maar vooral ontroerend verhaal over zelfontplooiing en onrechtvaardigheid.

Lees verder »
Achtergrond

Pride, pinkwashing en regenboogkapitalisme

Deze maand begint de jaarlijkse internationale Pride-maand. In deze maand zullen veel bedrijven en organisaties hun logo’s op social media veranderen naar een regenboogvariant en zich profileren als lhbtqia+ vriendelijk. Maar zijn ze dat wel? In dit korte artikel legt hoofdredacteur Rocher uit wat pinkwashing en regenboogkapitalisme zijn, en geeft hij tips & tricks hoe je kan evalueren of een organisatie wel echt lhbtqia+ vriendelijk is.

Lees verder »