Oproep: onderzoek naar online dating

Rutgers, kenniscentrum seksualiteit zoekt mannen (16-25 jaar) die via een app of site wel eens seks hebben met een andere man.

Heb je in de afgelopen 12 maanden wel eens online een andere man ontmoet? Wil je hier anoniem over vertellen in een persoonlijk interview? We zoeken mannen met weinig of veel ervaring (positief en/of negatief), homo, bi of hetero. Rutgers doet dit onderzoek om te kijken of betere voorlichting nodig is over online dating. Meedoen of vragen? Lees meer of mail direct naar onderzoekonlinedating@rutgers.nl.

Over de auteur(s)

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

Kiss & Tell: Het queer boyband boek

De leadzanger van de boyband Kiss & Tell gaat daten met de drummer van zijn voorprogramma. Aimee bespreekt het verhaal en de representatie vanhet boek Kiss & Tell.

Geen popartiest maar protestzangeres: Sinéad O’Connor

Sinéad O’Connor wilde geen popartiest, maar protestzangeres worden. Daar is ze in geslaagd: ze heeft zich uitgesproken voor gemarginaliseerde groepen waaronder de LHBTQIA+-gemeenschap en daarmee laten zien dat gerechtigheid haar meer waard was dan haar carrière.

Column

Ricky: Bindingsangst

Als het op daten aankomt verval ik elke keer weer in hetzelfde patroon. Ik was me daar helemaal niet bewust van totdat Sabrina, mijn bff4life,

Lees verder »