Moeder maakt Tinderprofielen voor haar gay zoons

De Montesatero tweeling heeft deze week een video op hun YouTube kanaal gezet waarin hun moeder voor hun allebei haar gay zonen een Tinderprofiel maakt. Ze kiest de foto’s uit, ze swipet een paar keer naar links en naar rechts en gaat zelfs chatten met een ex van een van de jongens. 

Luke en Adam zijn de Monastero tweeling, ze zijn allebei 23 en ze zijn allebei homo. Samen hebben ze een YouTube-kanaal (TheMontesaroTwins) waarop ze elke week een video plaatsen. Veel van hun video’s gaan over homoseksualiteit. Luke en Adam zijn bekend geworden toen ze in 2014 allebei tegelijk uit de kast kwamen voor hun ouders en dit filmden. De video waarin hun coming out te zien is ging viraal over het internet en is intussen al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

In hun nieuwste video gaat hun moeder via Tinder op zoek naar een match voor Luke en Adam. De tweeling is het niet echt eens met de jongens die hun moeder naar rechts swipet, maar zij wordt juist steeds enthousiaster en tindert er flink op los. Benieuwd hoe dat afloopt? Bekijk hieronder de video.

Over de auteur(s)

Peter

Peter

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom iedereen het boek Pageboy moet lezen

Pageboy is een authentieke biografie waarin Elliot Page de lezer meeneemt in zijn reis naar worden wie hij is. De pijnlijke waarheid die veel trans personen moeten doorstaan wordt scherp beschreven.

Zwarte vrouw met lesbische pride vlag
Column

Mijn zichtbaarheid is mijn bijdrage

‘Is mijn stem net zo belangrijk in een wereld waar zoveel stemmen zijn die meer te melden hebben?’
Redacteur Melody schrijft in haar eerste column over hoe haar zichtbaarheid haar bijdrage is in maatschappelijke gesprekken rondom queer emancipatie.

Lees verder »