HBO-serie Looking stopt

Na twee seizoenen vol magere recensies stopt publieksfavoriet Looking, dit heeft HBO vandaag bekend gemaakt. De serie die Patrick, Dom, Doris en Agustín volgt krijgt geen derde seizoen, er wordt wel een special gemaakt om het verhaal af te ronden. 

‘Nadat wij twee jaar lang Patrick en zijn vriendengroep gevolgd hebben, terwijl zij San Francisco ontdekten op zoek naar liefde en relaties, zal HBO het laatste hoofdstuk van hun avontuur uitzenden als een special.’ aldus HBO. ‘We kijken er naar uit om dit avontuur te delen met de trouwe fans.’

Afgelopen weekend was de laatste aflevering van het tweede seizoen, deze eindigde met een open einde. Hierin zagen wij hoe Patrick (Jonathan Groff) worstelde met zijn gevoelens voor zijn huidige vriend Kevin (Russell Tovey), met wie hij net samenwoont, en zijn ex Richie (Raúl Castillo).

Ondanks de minder goede recensies werd de serie geliefd door een grote groep fans. Wanneer de special uitkomt is nog niet bekend.

Over de auteur(s)

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

Queers & sport – Surfing Queers Lisette & Mack

In het drieluik ‘Queers & sport’ neemt Joey je mee langs initiatieven die sport inzetten als een manier om trauma’s te helen. Met als derde, en voorlopig laatste in de reeks, queer surfers Lisette en Mack

Tweede Kamerverkiezing 22 november 2023

Het kan een enorme klus zijn om alle verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen door te spitten. Daarom zet Expreszo alvast kort uiteen wat iedere partij te zeggen heeft over de LHBTQIA+-gemeenschap.