Gezocht: datingmoderators

Na vele verzoeken is het eindelijk zo ver: de dating gaat open! Voor dit mogelijk is hebben we datingmoderators nodig die actief toezicht willen houden om liefde z’n werk te laten doen. Het gaat hierbij om berichten of gebruikers die tegen de richtlijnen ingaan te verwijderen, rapportages van andere gebruikers te verwerken en algemeen aanspreekpunt te zijn voor de Dating.
Expreszo Dating is een welbekend instituut dat druk bezocht wordt. We zoeken dus vrijwilligers die hier minimaal 4 uur per week aan willen besteden. Zo kunnen we in een team werken en elkaar afwisselen. Heb jij interesse? Mail dan een korte motivatie en affiniteit naar manju@expreszo.nl!
 We hebben eerder sollicitaties binnengekregen maar door een technische fout zijn hier de email-adressen van nooit mee gekomen, we hebben dus wellicht je motivatie al binnen maar konden je niet beantwoorden! Mail daarom alsjeblieft nog eens als je al eens gesolliciteerd hebt. Dank!
Zodra we moderators hebben kan het dating gedeelte weer open en #love laten winnen!

Over de auteur(s)

Schrijf mee

Wil jij helpen met het creëren van leuke content voor en door LHBT+? Bekijk hieronder onze vacatures.

Queers & sport – Surfing Queers Lisette & Mack

In het drieluik ‘Queers & sport’ neemt Joey je mee langs initiatieven die sport inzetten als een manier om trauma’s te helen. Met als derde, en voorlopig laatste in de reeks, queer surfers Lisette en Mack

Tweede Kamerverkiezing 22 november 2023

Het kan een enorme klus zijn om alle verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen door te spitten. Daarom zet Expreszo alvast kort uiteen wat iedere partij te zeggen heeft over de LHBTQIA+-gemeenschap.