Expreszo

Hét tijdschrift, dé online community, dé belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren.

Transgender model wint Elle Style Award

13 januari 2012,

Valentijn de Hingh is er donderdagavond vandoor gegaan met de Personal Style Award, het hoogtepunt van de jaarlijkse Elle Style Awards. De 21-jarige De Hingh is transgender en sprak hier eerder veel over in de media.

Met de winst wordt Valentijn, model en modejournalist, toegevoegd aan een lijst met namen als Carice van Houten, Hanna Verboom, Bracha van Doesburgh en Halina Reijn. Cécile Narinx, hoofdredactrice van Elle: “Valentijn showt mode, schrijft over mode en is mode: ze heeft lef en houdt van spannende contrasten, lieve jurkjes met biker boots, combinaties van mannelijk en vrouwelijk die passen bij haar androgyne identiteit. Daarbij kiest ze met haar één meter negentig graag voor de hoogst denkbare hakken. Dat alléén al is een prijs waard.”

0 reacties op Transgender model wint Elle Style Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Expreszo

Expreszo is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door lesbo-, homo- biseksuele en trans-jongeren, opgericht in 1988. Sinds 2009 heeft Expreszo een ANBI-status, hetgeen betekent dat uw gift verantwoord besteed wordt. Ons RSIN-nummer is 007191467.

© 2014 Stichting Hoezo/Expreszo / Vereniging Expreszo